Белуга Риба Е Най-г...
 
Notifications
Clear all
Белуга Риба Е Най-голямата. Риба Белуга. Къде Живее Белуга
Белуга Риба Е Най-голямата. Риба Белуга. Къде Живее Белуга
Group: Registered
Joined: 2021-10-27
New Member

About Me

Newborn fry също е доста голяма, защото те могат да имат дължина от 15 до 24 мм. В диаметър голям, може да достигне 5 мм. Поради физиологичните си свойства, много от тях вече не са в състояние да възпроизвеждат потомство. Тези същества, които харчат значителна част от времето си в моретата, са най-запалените хищници, тъй като те се използват предимно риба. Към опашката част на тялото на Белуга се стеснява. В тези случаи тя може да навреди на тялото. За да разберете къде се прави Белуга в Русия, трябва да обърнете внимание на такива морета с различни показатели за соленост. Стартиране на хайвер, рибата се разпада по дъното и хайвера за мозирки, заобиколен от голям брой корпоративни, сглобяеми или водни препятствия. За хвърляне на хайвер на Белуга, поставя дълбочината на повече от 4 метра в байтънките на реките, предпочита каменист дъното. Според статистиката не повече от 8-10 килограма на хайвер "диамант" на европейския пазар на европейския пазар. Все още Белуга дава човечеството вкусен хайверСледователно рибата е масово уловена в индустриален мащаб, тъй като част от 5 килограма. Що се отнася до физически лица, които са уловени в индустриален мащаб, те достигат 50-80 килограма тегло. Повечето индивиди нямат време да растат до максимални размери.Тъй като те са уловени от бракониери и любители на необичайни морски трофеи.  
  
Най-големите индивиди на възраст от 30-50 години се срещат само в най-дълбоките и отдалечени места. Благодарение на активното изграждане на водноелектрически централи, язовирите от които се намират по начина на миграция на риба, създават пречки пред тяхното движение в хайвер. Той е полезен и стрелящ черен хайвер. Както знаете, черният хайвер е скъп, полезен деликатес, който се препоръчва както за деца, така и за възрастни. Друг проблем е постоянно влошаваща се екологията. Плюс това, хората през последния век "се погрижиха за", че в някои реки на Белуга изчезнаха напълно (така преди изграждането на язовирите на Днепър, лещи и аксесоари цена тя се издига до Запорижа и някои копия бяха хванати дори близо до Киев) и сега ситуацията е повече от планирането. През 1922 и 1924 г., близо до устието на Волга и в каспийците са хванати същия риболов - 75 паунда (1224 кг), където около 700 кг претегли торса, 300 кг главата, а останалото е хайвер. За 100 грама черен хайвер е необходимо да се плати от 10 до 15 хиляди рубли, а цената на килограм на европейските пазари често надвишава 10 хиляди долара. След успешно възрастните хора вървят в морето, продължавайки да хранят мазнината до новото хвърляне на хайвера. С помощта на изкуствено торене върху Дон и Волга е получен хибрид, който може да даде потомство.  
  
В Волга и Азов е много подобен, но друг подвид, който в 90% от случаите се отглежда изкуствено. Веднага след като първата значителна студ идват, тялото на рибата покрива дебел слой с лигавици, след което тя се влива в състояние на ступор, докато в него до първата топлина. Що се отнася до хайвер, той има тъмно сив цвят с характерен сребърен нюанс, както и доста голям размер (диаметър е до 2,5 милиметра). В морето те се срещат сами и само периодично формират групи, които се застоят в реката. Уникален външен вид е не само ценен деликатес, но и важна верига от хранителната верига в морската среда. Този вид е най-голямата сладка риба от есетра. Такъв човек твърди, че е най-голямата сладка риба на земята, жалко е, че снимката на най-голямата Белуга не е запазена, за да потвърди рекорда, както се случи през 1827 година. Подготвя се изненадващо вкусни, хранителни и здрави ястия. Първо, при нежно месо съдържа голям брой Особено инвалиди протеин С ниски калорични ястия.  
  
Размножаването на Белуга отива при реката. Falls ядат ларви на насекоми, Zooplankton. Белуга е обикновена червена рибаКоя подхожда зимната паркинг в речни ями, където тя напуска в края на есента и чака пролетния сезон за хвърляне на хайвер. Звуковата риба достига от 16-годишна възраст, но по-често след 20. Черният хайвер е около 20% от цялото тяло и съдържа от 500 хиляди яйца (в най-големия -5-7 милиона). Дебелото тяло на белугата на цилиндричната форма е покрито с пет реда костни образувания - щитове, топове и тениски да поръчам а опашката е забележимо стеснена. Преди няколко десетилетия тази част бе открита във водите на Каспийско и Азовско море, във водния район на Адриатическо море. Изгубени млади хора от този тип есетра могат и да са нараснали на тази голяма хищническа риба. След края на хайвера рибата много бързо се връща обратно към морската среда. Има голям брой подводни обитатели, с които представители на най-голямото сладководно разнообразие от есетрово ядат - и Белуга се хранят с по-малките. Риболовен магазин с голямо разнообразие на риболовни принадлежности на атрактивни цени.

Location

Occupation

adviceprices.news
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: